Copyright © Travelog Mujahid Rindu...
Design by Dzignine
Friday, June 26, 2009

Mau tulis?

Dah lama gua tak update, asyik sibuk ngan perkara2 dunia jer... hehehe ha maka pada hari ini bersamaan hari Jumaat, penghulu segala hari aku ingin berkongsi kat korang satu benda ini... Memang sangat berguna bagi korang yg ingin buat assignment, laporan dan yg 'gila' bersociety, benda ni boleh bantu korang buat 'working paper'!

Apakah benda ini? maka adapun ianya bernama:

MICROSOFT OFFICE v2007
merangkumi:
-microsoft word
-microsoft power point
-microsoft excel
-lain2 microsoft lagi lah

So, bagi yg mencari2 mana nak dapat benda ini, nak beli mau guna duit, nak tanya kawan mau kena makan kredit (call atau sms) tapi bila sekali anda tekan di sini maka dunia Razali: Penterjemahan sebuah Kehidupan menjemput anda untuk....




File Name: micosoft ofis 2007.zip
File Size: 505.75 MB

2 orang jawab:

Azan Subuh says:
at: July 4, 2009 at 9:59 AM said...

saya try download tp xboleh la...

::nurulQamar8six:: says:
at: July 14, 2009 at 2:15 PM said...

maafpada mulanya ok jer.. huhu cam takde masa nak baiki link ni... maaf la yer agak sibuk sikit skarang ini

Maghi-Maghi Perama!

Saing Kite Belake